User terms

This page describes our user terms we expect you to adhere to, and how we will act as a responsible payment and media technology company 👩‍💻 The page is in Danish. An English version is coming soon.

Betingelser for brugere af WordPay.io GĂŚldende fra d. 01.01.2021

Indledning

Velkommen bag historierne og til løsningen, der giver dig nye müder at lÌse og støtte dine yndlingsmedier.

WordPay.io er en betalingsløsning for stykvis køb eller donation til digital journalistisk indhold, som udbydes i Danmark af WordPay.io ApS (i det følgende kaldet WordPay.io eller WordPay).

På hjemmesiden wordpay.io kan du læse om, hvordan løsningen fungerer, hvilke medier er tilknyttet løsningen og hvilke kommercielle partnere muliggør løsningen for deres kunder. WordPay.io kan løbende ændre og/eller tilpasse løsningens funktioner.

Denne vejledning giver et overblik over betingelserne, der er til dig som bruger af WordPay.io (eller “løsningen”, “services” eller “Web”). Når du anvender løsningen i samspil med et medier (eller vores “mediepartnere”), der anvender vores teknologi. Enten gennem eller uden om vores telepartner (eller “kommercielle partner”).

Generelt

WordPay.io er en online betalingsløsning, der ejes og drives af WordPay ApS, CVR nr. 40363823, med hjemsted i Holmbladsgade 133, 2300 København S, Danmark.

Brugerbetingelserne gĂŚlder for alle brugervendte services udbudt af WordPay.io gennem samtlige af vores medierpartnere.

Det er en betingelse for brugen af WordPay.io’s services, at du accepterer brugerbetingelserne. I modsat fald kan du desværre ikke anvende WordPay.io’s løsning.

WordPay.io’s services må kun anvendes af privatpersoner, som er 13 år gamle eller ældre.

Hvis du accepterer vores betingelser og bruger vores løsninger pü vegne af en virksomhed, organisation eller en offentlig myndighed ('organisation'), sü godkender du at have fuldmagt til at handle pü vegne af den og kan binde den til vores betingelser. Herefter refererer 'du' og 'jeres' i vores betingelser til dig og din organisation.

Vi registrerer og bruger data om dig for at give dig den bedste oplevelse, og for at overholde de juridiske og sikkerhedsmÌssige krav, der stilles til os som betalingsløsning. Vores privacy policy beskriver, hvordan vi hündterer de information du giver os, nür du bruger vores løsninger. Ved brug af vores løsninger accepterer du, at vi indsamler og bruger dine informationer, herunder overfører dine informationer til USA, Irland, og/eller til lande hvor dine data opbevares og bearbejdes af WordPay.io og vores tilknyttede serviceleverandører.

Hvis du er en udvikler eller gør brug af vores Offentlige API eller widgets i forbindelse med dine egne websider eller applikationer, sü accepterer du at følge samme terms samt vores guidelines for udviklere.

Betaling

WordPay.io anvender dets kommercielle partner, teleselskaber, og mobile betalingsmetoder, Apple Pay og Google Pay, til at muliggør en nem adgang til vores løsning for dig som bruger.

Med dit eksplicitte samtykke kan WordPay.io til brug for din anvendelse af vores services indhente betalingsoplysninger fra dit telefonselskab.

Oprettes du som bruger ved WordPay.io modtager du en saldo med credits. Credits anvendes til at læse stykvis journalistisk indhold ved vores mediepartnere. Saldoen på din WordPay.io-konto øges når den tankes op, og mindskes, når du anvender credits. Din saldo kan ikke blive negativ og kan aldrig overstige 500 antal credits.

Du kan oprette en automatisk tank-op aftale. Tank-op-aftalen administreres af WordPay.io i samarbejde med din teleudbyder. Administration omfatter bl.a. ekspedition i forbindelse med indgåelse, ændring og ophør af tank- op-aftalen, modtagelse af betalinger og løbende kundeservice. Der tankes op, hver gang saldoen kommer under et minimumsbeløb på 5 kroner. Der kan kun tankes op automatisk et vist antal gange per dag, og der kan sættes et månedligt beløbsmaksimum for automatisk tank-op.

Hvis en betalingsaftale (BetalingsService) ikke bliver brugt i 15 mdr., lukkes aftalen automatisk af Nets.

Du er til hver en tid berettiget til at opsige tank-op-aftalen uden varsel. Opsigelser og eventuelle ændringer af tank-op-aftalen kan foretages via din profilside i WordPay.io’s løsning.

WordPay.io, vores kommercielle- eller mediepartnere kan, men er ikke forpligtede til, at tilbyde dig et antal gratis credits ved oprettelse som bruger og/eller ved oprettelse af en automatisk tank-op aftale. Ved ophør af din profil, er det ikke muligt at fü udbetalt de gratis tildelte credits i kroner eller pü anden vis.

Det er muligt at anvendes WordPay.io løsningen uden at have en saldo og tilknyttet betalingsinformation gennem dit teleselskab. Det gøres ved at anvende ApplePay eller Google Pay. Som del af din accept af WordPay.io betingelser, accepterer du ogsü betingelserne for anvendelsen af disse betalingsløsning (se link).

Ved køb af adgang til stykvis journalistisk indhold accepterer du at give afkald pü din fortrydelsesret i det øjeblik, du vises det fulde journalistiske indhold. Hvis du mener vores mediepartner har angivet en overlagt misvisende overskrift, rubrik eller indledning pü artiklen, der ikke er retvisende for artiklens/billedseriens/videoens indhold, kan du angive en indsigelse her. Herefter vil vi foretage en konkret vurdering om der er grundlag for en refundering af credits anvendt pü artiklen.

I det omfang, tilladt af gÌldende lovgivning, kan vi nür som helst Ìndre vores priser. Vi giver dig rimelig besked om en südan prisÌndring ved at poste de nye priser gennem løsningen og/eller sende dig en e-mailbesked.

Det stür vores mediepartnere frit for, hvor mange kroner de ønsker hver stykvise journalistiske indhold skal koste. Antallet af kroner det krÌves for at se fü adgang til den enkelte artikel/billedserie/video, prÌsenteres altid forud for et eventuelt køb.

Oprettelse af profil

For at have en saldo med credits som del af WordPay.io’s services, skal du oprette en profil. Oprettelse af en profil kræver, at du angiver dit telefonnummer eller email samt en adgangskode. Den profil, du opretter, er til din egen personlige brug. Når du registrerer dig i WordPay.io, skal du bekræfte dit mobilnummer med en tilsendt aktiveringskode.

Ved oprettelse af en profil hos WordPay.io skal du indtaste en personlig adgangskode, som til enhver tid skal behandles fortroligt. Du mü aldrig gøre din adgangskode tilgÌngelig for andre. Med den personlige adgangskode kan du tilgü en brugerside, hvor du kan se dine tilknyttede informationer, forbrug, mm.

Ved oprettelse af en bruger hos WordPay.io krÌves dit telefonnummer. Denne oplysning skal vÌre fuldstÌndige og nøjagtige, WordPay.io og dets kommercielle partner vil sørge for at holde disse opdateret. Ved oprettelse giver du os udtrykkeligt tilladelse til, via automatisk overførsel eller elektronisk banknet fra dit teleselskab, at opkrÌve de relevante gebyrer for vores services.

Du kan til enhver tid tilbagekalde et eller flere af de samtykker, du har afgivet over for WordPay.io. Dette kan f.eks. vĂŚre vedrørende markedsføringsmails, push-notifikationer eller lign. Tilbagekaldelse kan ske pĂĽ Web, ligesom du kan tilbagekalde samtykke ved at kontakte [email protected]. SĂĽfremt du tilbagekalder et eller flere af dine samtykker, vil du stadig have adgang til din brugerprofil pĂĽ Web, men visse funktioner kan dog eventuelt ikke vĂŚre anvendelige.

Sikkerhed

WordPay.io overholder til enhver tid minimum følgende sikkerhedskrav:

• Al data, der kommunikeres frem og tilbage imellem WordPay.io og din enhed, er krypteret. Det er derfor ikke muligt for udefrakommende at tilgĂĽ indholdet af datastrømmen imellem dig, det journalistiske indhold og løsningen.

• WordPay.io’s medarbejdere tilgĂĽr aldrig dine specifikke transaktionsoplysninger uden dit samtykke. Dette kan fx vĂŚre, hvis du har brug for support.

• Kun enkelte autoriserede medarbejdere hos WordPay.io har til brug for sikring af datakvalitet, optimering af løsningen og fejlfinding adgang til produktionsdata uden samtykke.

• Alle medarbejdere i WordPay.io baggrundstjekkes før ansĂŚttelse.

• WordPay.io tager løbende back-up af alle data i løsningen.

• WordPay.io anvender logning og registrerer bl.a., fra hvilke ip-adresser din profil tilgĂĽs, ligesom vi registrerer eventuelle fejlslagne forsøg pĂĽ at logge pĂĽ din profil.

Du er selv ansvarlig for hemmeligholdelse af din adgangskode. I tilfĂŚlde af misbrug eller mistanke om misbrug af din adgangskode skal du straks meddele WordPay.io herom ved at rette henvendelse til ovenstĂĽende adresse eller kontakte os pĂĽ [email protected]. Hvis WordPay.io mistĂŚnker misbrug af din profil, kan vi altid spĂŚrre din profil. WordPay.io er i disse situationer uden ansvar over for dig eller tredjemand.

WordPay.io anbefaler, at du som bruger opretholder en høj sikkerhedsstandard. Du bør:

• Sørge for, at din adgangskode altid er tilpas sikker. Herunder bør koden indeholde specialtegn.

• Altid sørge for at logge ud, nĂĽr du er fĂŚrdig med at bruge WordPay.io, hvis du har anvendt en offentlig computer.

• Oprette en PIN-kode til App, og om muligt anvende en avanceret login-funktion, fx ’touch-ID’ (fingeraftryksgenkendelse), eller ’face-ID’ (ansigtsgenkendelse)

• Du bør aldrig give andre adgang til din kode.

Du mü ikke foretage dig følgende, mens du har adgang og gør brug af vores løsninger:

• FĂĽ adgang til, ĂŚndre eller bruge ikke-offentlige omrĂĽder af vores løsninger, WordPays computersystemer eller tekniske leverancesystemer fra WordPays serviceleverandører.

• Undersøge, skanne eller teste sĂĽrbarheden i ethvert system eller netvĂŚrk, eller overtrĂŚde eller omgĂĽ nogen sikkerheds- eller godkendelsesforanstaltninger.

• FĂĽ adgang til eller søge for at fĂĽ adgang til løsningerne pĂĽ en mĂĽde (automatiseret eller anden vis), som ligger uden for almindelig brug gennem vores offentlige brugergrĂŚnseflader, der leveres af WordPay i henhold til gĂŚldende vilkĂĽr og betingelser. Gennemsøgning af vores løsninger er tilladt, hvis det gøres i overensstemmelse med robot.txt filen. Alle øvrige søgninger eller adgang til vores løsninger skal specifikt aftales med WordPay.

• Udarbejde alle former for TCP/IP header pakker eller dele af 'header' informationerne i emails eller beskeder, eller pĂĽ nogen anden vis bruge vores løsninger til at sende ĂŚndrede, forfalskede eller falske identificerbare kildeinformationer.

• Forstyrre eller forsøge pĂĽ at forstyrre adgangen for nogen bruger, vĂŚrt (host) eller netvĂŚrk. Dette inkluderer og uden begrĂŚnsning afsendelse en virus, overbelastning, spam og lignende misbrug af løsningerne. Desuden at bruge nogen former for scripts, der forstyrrer eller skaber unødig byrder pĂĽ løsningerne.

Kommunikation med WordPay.io

WordPay.io kan løbende orientere dig om vigtige informationer fx om Ìndringer af disse betingelser via den e-mailadresse, du angiver i forbindelse med oprettelse af din profil, via beskeder i App eller via push-beskeder.

Du kan på Web til- og fravælge, hvilke typer af frivillige henvendelser du ønsker at modtage fra WordPay.io. WordPay.io’s henvendelser kan være baseret på oplysninger om dit forbrug.

Med dit samtykke kan WordPay.io sende nyhedsbreve til din e-mailadresse.

WordPay.io sender orientering om ny funktionalitet og andet materiale vedrørende WordPay.io til din e-mailadresse, og/eller push-beskeder til din telefon, forudsat du har givet dit samtykke til dette.

WordPay.io kan bede om dine erfaringer med brugen af WordPay.io via henvendelse til din e-mailadresse, via push-beskeder, med mindre at du fravÌlger dette. Det gør vi for kontinuerligt at forbedre brugeroplevelsen. I det omfang südan henvendelse i vÌsentligt omfang indeholder markedsføring, vil du blive anmodet om samtykke forinden.

Med dit samtykke kan WordPay.io pĂĽ Web sende dig oplysninger om sĂŚrlige tilbud, som WordPay.io kan give sine brugere mulighed for at anvende. SĂĽdanne tilbud kan vĂŚre baseret pĂĽ oplysninger om dit forbrug.

Immaterielle rettigheder

WordPay.io har samtlige rettigheder til sine services, den løsning du som bruger ser på web, WordPay.ios hjemmeside og alt øvrigt materiale på WordPay.io’s platforme. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, ophavsrettigheder, ejendomsret og varemærkerettigheder til WordPay.io’s.

Som bruger får du en ikke-eksklusiv brugsret til WordPay.io’s services. WordPay.io kan til enhver tid tilbagekalde denne brugsret.

Drift

WordPay.io søger til enhver tid at undgü fejl, mangler og driftsforstyrrelser pü Web og App, men dette kan forekomme. WordPay.io modtager gerne orientering om südanne forhold og vil til enhver tid søge at afhjÌlpe südanne snarest belejligt.

WordPay.io foretager løbende vedligehold og opdateringer af süvel Web som App. I forbindelse med vedligehold kan visse eller alle funktioner blive midlertidigt utilgÌngelige. I forbindelse med opdateringer kan en eller flere funktioner blive fjernet fra WordPay.ios Service.

WordPay.io kan orienterer brugerne om eventuelle fjernelser af funktioner, men er ikke forpligtet til dette.

WordPay.io er ingenlunde ansvarlig over for sine brugere i tilfĂŚlde af midlertidige fejl, mangler eller driftsforstyrrelser.

WordPay.io’s løsning er under løbende udvikling. Derfor vil vores løsninger ændres fra tid til anden. Vi kan vælge at stoppe med at udbyde dele af vores løsninger, permanent eller midlertidigt for enkelte eller alle brugere. Vi har ret til at begrænse brugen for enkelte eller flere brugere af vores løsninger uden foregående aftale. Vi kan også fjerne eller afvise brugere fra at bruge vores løsninger, uden erstatningskrav fra din side.

Ophør

Hvis du er uenig i brugerbetingelserne eller af anden ürsag ikke lÌngere ønsker at anvende WordPay.io, kan du til enhver tid slette din profil.

WordPay.io kan til enhver tid og uden varsel suspendere eller opsige din aftale om brug af WordPay.io’s service og eventuelt slette din brugerprofil, f.eks. i tilfælde af uacceptabel brugeradfærd, forsøg på misbrug af andres konti, forsøg på at få adgang til andres data eller anden ulovlig eller uanstændig opførsel. Såfremt WordPay.io suspenderer eller opsiger din aftale om brug af WordPay.io, vil WordPay.io rette henvendelse til dig via Web, telefon eller den e-mailadresse, som du har angivet ved oprettelse af din profil hos WordPay.io.

Ved sletning af din brugerprofil slettes eller anonymiseres alle de data, der er registreret pĂĽ din brugerprofil i WordPay.io permanent og kan ikke genskabes. Du kan ikke rette nogen former for krav mod WordPay.io, sĂĽfremt din konto slettes.

Dog, süfremt du har indestüende credits pü din brugerkonto, der ikke er credits givet som del af en marketing- eller tilbudskampagne af nogen art af WordPay.io, dets medie- eller kommercielle partnere, har du som bruger ret til at fü udbetalt den monetÌre vÌrdi af de resterende credits pü din bankkonto. Ved alle former for lukning af din konto vil WordPay.io automatisk sørge for en eventuel udbetaling inden for en rimelig tidsmÌssig periode.

Ansvar

WordPay.io kan pü intet tidspunkt stilles til ansvar for din brug af løsningen, herunder den journalistiske og indholdsmÌssige information, du eksponeres for gennem brug af løsningen, der til enhver tid er pü eget ansvar og for egen risiko.

I de tilfÌlde, hvor WordPay.io giver mulighed for, at brugerne für sÌrlige tilbud fra dets mediepartnere eller kommercielle partnere, kan WordPay.io ikke gøres ansvarlig for eventuelle aftaler indgüet af brugeren med tredjemand. Dette er alene et forhold mellem brugeren og südan tredjemand.

WordPay.io indgår aftaler med dets mediepartnere om at anvende WordPay.io’s løsning. WordPay.io er ikke ansvarlig for en mediepartners fratrædelse.

WordPay.io er ikke ansvarlig for manglende overholdelse af aftalen, skade eller tab i tilfÌlde af force majeure, hvortil henregnes bl.a. virus- eller hackerangreb, nedbrud eller fejl i kommunikationssystemer, strømsvigt, underleverandørers force majeure samt andre uforudsete omstÌndigheder, som WordPay.io ikke rimeligvis kunne forudse eller undgü.

Såfremt WordPay.io uanset ovenstående måtte blive erstatningsansvarlig, kan WordPay.ios samlede erstatningsansvar over for en bruger aldrig overstige et beløb svarende til, hvad brugeren måtte have betalt til WordPay.io for brugen af WordPay.io’s service inden for de seneste 12 måneder forud for kravets opståen.

Ændringer

WordPay.io kan til enhver tid og uden varsel Ìndre disse brugerbetingelser. Den seneste version findes altid pü vores hjemmeside, wordpay.io. Du orienteres om Ìndringer af betingelserne via den e-mailadresse, du har oplyst i din brugerprofil hos WordPay.io, og som en besked i løsningen. Süfremt du ikke accepterer de Ìndrede betingelser, kan du ikke lÌngere benytte løsningen, og WordPay.io er berettiget til at slette din profil.

Version

Disse betingelser er senest opdateret i januar 2021, og erstatter alle tidligere gĂŚldende betingelser. Betingelserne er gĂŚldende, indtil nye betingelser udsendes.